Curs presencial d’iniciació a l’Adobe Lightroom Classic que es realitzarà aquest mes de març de 2023. Les places són molt limitades, màxim 4 alumnes. Aquest curs durarà 8 hores (repartit en dos matins) i està destinat a totes les persones aficionades a la fotografia que volen començar a utilitzar aquest programa. Les classes teòriques i pràctiques es faran a l’Estudi fotogràfic F:11  de Salt, Girona. No cal que l’alumne/a porti ordinador.

Què és Lightroom Classic?

Es tracta d’un dels programes més coneguts i utilitzats per professionals i aficionats a la fotografia. Ideal per organitzar totes les teves fotos i revelar digitalment els arxius. En aquest curs expliquem la versió “Classic” que és la versió més completa i requereix ordinador (no és la versió per tauletes o telèfons intel·ligents).

Característiques del curs
150€
Dates: Dissabte 11 i diumenge 12 de març 2023
Horari: 9:30 a 13:30
Durada total: 8h
Places: 4 alumnes per grup
M'INTERESSA

Si vols veure tota la informació sobre els nostres cursos de fotografia, Photoshop i Lightroom, visita el següent enllaç:

Si les dates d’aquest curs no et van bé, posa’t en contacte amb nosaltres i explíca’ns la teva disponibilitat.