Kamaleeon va començar a caminar l’any 2009, i han sigut molts els projectes fets fins ara. Disseny gràfic, infografia 3D, pàgines web, fotografia, vídeo, imatge aèria, tours virtuals 360, formació… De fet, el nom comercial de l’empresa fa referència a aquesta adaptabilitat a tota mena de projecte sempre dins del disseny i la creació multimèdia. 

12 anys després, hem decidit especialitzar-nos en les disciplines que més ens han apassionat aquests últims anys i d’aquesta manera millorar-ne la qualitat i donar un millor servei a tots els nostres clients. Aprofitant aquest canvi d’estratègia, us presentem la nostra nova pàgina web on podreu veure tots els projectes relacionats amb fotografia, vídeo i imatge aèria amb dron.

A part de tots aquests projectes, hem decidit continuar amb la secció de formació presencial en fotografia i edició digital tant per particulars com per empreses.